Ervaringen

Ontvangen Reacties

ISTAR

Intussen ben ik bij ISTAR geweest. De ontvangst was erg spontaan en hartelijk. Een beetje humor maakte het normaal menselijk, geen pseudo-spiritualiteit maar echt contact. Je kunt je niet sneller welkom voelen. De massage was van meet af aan overweldigend. Ik heb er nu toch wel wat gekregen op andere plaatsen, en ik moet zeggen dat ik sterk onder de indruk was gisteren. Nog niet eerder wist het me zo in te pakken. Alle bewegingen, druk, volgordes, klopten zo goed. Dit was voor mij hoe tantra hoort te zijn: 60 minuten lang aandacht voor het volledig lichaam, niet voor 'onderdelen' of 'punten', maar de samenhang. Ik was ontroerd bij de afloop. De massage was heel direct, met toch voldoende tijd voor babbel voor en na. De professionele opstelling was vanzelfsprekend.

 

 ISTAR

Ik ben nu 3 maal bij jullie geweest, en altijd waren het liefdevolle, warme,zalige ervaringen. De 1ste maal bij Sanne, die me direkt op mijn gemak stelde, en me een heerlijke deugdoende tantra massage gaf. Enige tijd laterkwam ik samen met mijn vriendin. voor haar was het de eerste ervaring met een tantra massage. Het was ook de eerste maal dat ze door een vrouw gemasseerd werd. Eerlijk gezegd, zag ze er een beetje tegenop,maar ze wou het toch eens meemaken. Het gesprekje vooraf, en het warme onthaal door jullie liet haar al vlug ontspannen Ze heeft intens genoten van de massage gegeven door Sanne. Terwijl genoot ik van een heerlijke , liefdevolle massage door Kaat. We hadden allebei zo genoten, en waren daarna nog zo in de "mood" dat we er nog een mooie liefdesnacht van gemaakt hebben. Gisteren ben ik terug geweest, en had ik een afspraak met Kaat. Weerom heeft zij mij met haar natuurlijke aangeboren warmte ontvangen. Door haar liefdevolle , warme manier hoe ze met je omgaat, al van bij het binnenkomen , voelt men zich al direct op zijn gemak. De gesprekjes voor, en na zijn voor haar, en mij ook een belangrijk deel van de sessie. Er is echt een "verbinding" die tot stand komt als ze haar handen op je rug legt voor ze begint te masseren. ze vond direct de punten waar ik verkrampt of gespannen ben. vooral de schouders, en onderrug.Die heeft zij dan ook uitgebreid en deugdoend behandeld. De vorige malen was ik meer gespannen,op die plaatsen, maar nu na haar massage, was dat al veel beter. Zeker de nieuwe techniek ( die ze juist geleerd had vertelde ze ) deed deugd. Ik heb haar dan maar ineens gezegd, dat ze me altijd mag bellen als ze iemand nodig heeft om op te oefenen. :) :) Het was echt genieten zonder meer .Haar manier om je hele lichaam te masseren , op een echt liefdevolle wijze, met aandacht voor je hele persoon, vind ik echt uniek. Het anderhalf uur was weer veel te vlug voorbij. het gesprekje achteraf was ook belangrijk in het geheel. Ik ga zeker terug komen genieten van een heerlijke massage, en mijn vriendin zal ook nog meekomen, om een massage door Benso te ervaren. Alvast bedankt voor de mooie ervaringen de we hebben mogen beleven, en tot binnenkort.

 Sanne

Ik kom al jaren naar Istar. Dit is al de derde locatie maar dat doet er niet toe want de service is uitstekend. Vorige keer was ik bij Sanne en kreeg één van de beste massages ooit. Zij luistert naar je lichaam en vertaalt de signalen in uitmuntende zorg. Uiterst tevreden maakte ik dan ook een nieuwe afspraak en vroeg naar haar.

Benso

Dank je Benso, voor deze unieke beleving. Ik had me er niet aan verwacht dat je zo persoonlijk, lief, en inlevend zou zijn. Het is een als 'liefkozen' had je me voorafgaandelijk gezegd, maar had er geen seconde aan gedacht dat je dat ook letterlijk bedoelde. Je was er gewoon voor mij, het volle uur lang, met al je aandacht, liefde, en genegenheid. Voor mij een eerste tantra massage die me altijd zal bijblijven. Gewoon een unieke ervaring.

Kan je Benso nog even bedanken voor mij? Zoals ik al tegen hem zei, zelden zo genoten van mijn rondingen. Het was voor mij een mooie unieke stap/bevestiging in het terug contact staan met mijn lichaam en de band er mee te versterken. Merci voor de mooie ervaring.

Uw ervaring

Wij horen graag Uw ervaringen. Positieve reacties of punten van kritiek stimuleren ons tot het verder optimaliseren van onze diensten.

gesprekstherapie & manuele therapie